weddingmemeOm du har vært inne på bloggen min det siste året, er det en stor sannsynlig at det er denne posten du har lest. Det er litt over et år siden Øyvind brukte bokhylla for å fri til meg, og nå er det mindre enn tre måneder igjen til den store dagen. Jeg kommer sikkert til å ha mye å skrive om når alt endelig er gjennomført, men i mellomtiden tenkte jeg det kunne være fint å oppsummere noen råd jeg har fått og litt erfaringer underveis.

Råd fra andre

Egne betraktninger

I det store og hele betyr alt dere får høre fra folk som faktisk kjenner dere mye mer enn alt annet. Pinterest, blogger osv funker best som inspirasjon og ikke oppskrift. Med mindre det er konkrete, praktiske ting du synes er nyttig.

Når alt kommer til alt er det deres dag. Ta med ting dere vil, kutt ut ting dere ikke vil ha med. Bruk energien på ting som gjør dere, brudeparet, glade.

Og vær forberedt på et par sammenbrudd underveis om teite ting. Du er ikke en bridezilla av den grunn. Store livsbegivenheter som dette er stort. Sånt fremkaller MASSE følelser. Da vi kjøpte leiligheten vi bor i endte jeg opp hyperventilerende under stuebordet fordi jeg hang meg opp i et ord i lånekontrakten jeg ikke forsto. Jeg har fortsatt ikke sendt en lang nevrotisk mail til vigsleren, og stuebordet har ikke blitt hytte (enda). So far, so good.

Tre måneder igjen, nå.

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.