svg loader

Jeg har flere venner som lager utrolig kule ting, og ei av dem har klart å forville seg inn på Etsy (endelig). Hun kaller seg skadet, og har en egen evne til å lage helt jevne tentakler, blant annet. Jeg kunne sikkert skrevet dette kun fordi vi er venner, men jeg tror helst at jeg holder meg til prinsippet om å kun poste ting jeg faktisk vil ha selv. Sånn i tilfelle noen tolket disse postene som en slags ønskeliste.

il_fullxfull.759877827_t388

Kameo, anatomi, glitter, lilla, hva mer trenger du? Kan kjøpes her.

Denne søte kameoen kan du kjøpe her.

Denne søte kameoen kan du kjøpe her.

TENTAKLER! Disse er ganske store, og helt sinnsykt utrolig jevne til å være håndlagde. Hun lager tentaklene i flere størrelser og former, som ørepynt og anheng. Disse har den ekstremt imponerende egenskapen "stor og søt". Kan kjøpes her.

TENTAKLER! Disse er ganske store, og helt sinnsykt utrolig jevne til å være håndlagde. Hun lager tentaklene i flere størrelser og former, som ørepynt og anheng. Disse har den ekstremt imponerende egenskapen “stor og søt”. Ja, også lyser sugekoppene i mørket! Kan kjøpes her.

Hun har litt flere ting ute, og jeg mistenker at hun kommer til å legge ut enda mer etter hvert. Det kan også hende at hun tar i mot idéer og spesialbestillinger, hvis hun har tid og du er grei. Sjekk ut etsybutikken hennes!

Som en liten bonus vil jeg også tipse om bloggen hennes. Hun skriver utrolig bra om steder hun har lyst til å dra, lister opp en rekke underholdende kanaler og videoer fra youtube, også lager hun utrolig god mat. Og poster den. Med oppskrift. Nam.

(Og nei, hun har ikke bedt meg skrive noe av dette. Helt ærlig veit jeg ikke om hun tar imot spesialbestillinger på smykker en gang, men det skader ikke å spørre? Det jeg veit er at jeg liker greiene såpass at jeg kjøper selv fordi jeg liker, ikke fordi hun er ei venninne.)

%d bloggere liker dette: