Når nettbutikker får meg til å gå rett i baret

  • av

Jeg har en greie for klærne til Blackmilk. De har kule tights, jeg digger kjolene dems, og de har ofte kolleksjoner basert på ting jeg er fan av. Livsfarlig for lommeboka, kan du si.

Her forleden browset jeg websidene deres og lurte på om jeg skulle kjøpe et par av kjolene jeg har siklet på i en evighet før de går ut av sortimentet. Jeg la de i handlevogna, logget inn som kunde og kom til der jeg skulle betale. Lommeboka lå i gangen, jeg oppdaget at jeg plutselig hadde dårlig tid for å rekke en avtale med venner, og en stemme i bakhodet fortalte meg at dette kanskje er litt dyrt og at jeg kanskje er litt kjapp i avtrekkeren. Så jeg lukket vinduet og dro ut. Det kunne jo hende jeg ikke hadde så lyst på kjolene allikevel når jeg kom hjem igjen.

Noen timer senere poppet det inn en mail på telefonen. Fra Blackmilk. «Åherregud, mas, da veit jeg ikke om jeg gidder», tenkte jeg. Før jeg åpnet mailen.

Screen Shot 2014-03-31 at 09.42.04Valp, tekst med humor, link direkte til ordren. Det tok et par dager, men jeg endte opp med å kjøpe begge kjolene. Jeg hadde muligens gjort det uansett, men med en oppfølgingsmail full av humor som ikke føles masete, kom hodet mitt inn i kjøpsmodus etter jeg hadde bestemt meg for å ikke kjøpe kjolene akkurat nå. Well played, Blackmilk, well played.

Black Tie

Men over til noe helt annet. Jobben er på en internasjonal konferanse hvert år. Denne konferansen har, som så veldig mange andre, en konferansemiddag. I år har vi fått en kleskode som jeg har blitt forsikret om fra kollegaer at man kan lese som «veiledende». Jeg, med prosjektet mitt om å ha minst et antrekk i min stil til enhver anledning, har bestemt meg for å finne noe som passer inn her også. Kleskoden?

Black Tie (Dinner Jackets) and Posh Frocks are preferred, but lounge suit is accepted.

Hjelp!

Jeg tror ganske sikkert at dette betyr at jeg trenger nye sko. Muligens ny kjole, men hva kan gå inn under «Black Tie»/»Posh Frocks» som samtidig passer meg, og som jeg kan føle meg komfortabel i?

Jeg skal til Berlin neste uke, så det er godt mulig jeg kan finne noe der. Alt av butikktips, klestips, osv er hjertelig velkomment. Legg gjerne inn bilder i kommentarfeltet av ting du tror kan passe meg og går under riktig kleskode.

 

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.