In the game of thrones…

  • av

…bør du virkelig ha på deg godt fottøy.

Vel, det skader ikke å være velskodd, ihvertfall.

Siden første sesong av Game of Thrones kom ut har jeg lest meg gjennom A Song of Ice and Fire. Jeg klarer virkelig ikke bestemme meg for hva jeg liker best – bøkene eller TV-serien. Selv delene der serien går et stykke utenfor historien i bøkene (til det punktet der jeg mener at en del av historien er merkbart endret), synes jeg ting er helt greit.

Akkurat nå sitter jeg og er superspent på den siste episoden. Det er så utrolig mye forskjellig som kan skje. På ca alle fronter (vel, nesten) bygger det seg opp mot ganske svære ting. Mesteparten må nødvendigvis komme neste sesong, men hva? (Her burde jeg virkelig stoppe, før jeg spoiler fra bøkene.)

Men, hvor var jeg nå’a? Jo!

Sko!

Seriøst: Jerntronesko. Høye.hæler.Jess.

Seriøst: Jerntronesko. Høye.hæler.Jess.

Jupp, noen har kommet på den geniale idéen med å legge sammen maling, glitterlim, høye hæler og coctailspyd og blande det til noen flotte sko for en kvinne (eller mann, hvis han liker sånt) med ambisjoner om å sitte på jerntronen.

Det er Nixxi Rose som har laget disse skoene, som jeg kun ser på Facebooksiden. Hun har laget en videotutorial på hvordan du kan lage dem selv! Dette er kanskje en grei måte å få tida til å gå frem til første episode av sesong 5?

Anbefaler forresten å sjekke ut etsy-butikken hennes. Disse zombieskoene, f.eks er en merkelig blanding av «dainty» og «gore». Jeg digger dem.

(Skoene er funnet via So Geek Chic)

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.