Fit for…konferansemiddag?

  • av

batmiddag

En stor del av grunnen til at jeg begynte med denne moteblogginga var for å ha en grei mengde antrekk til formelle og semi-formelle anledninger uten å bli fullstendig plain. Jeg kan jo strengt tatt fint gå inn i en butikk og kjøpe whatever generisk motebluse/skjørt/bukse/blazer/whatever og kle meg i det uten å se ut som et takras. Det jeg sliter litt mer med, er å finne ut hvilke antrekk som passer når og hvor jeg kan finne noe som ikke får meg til å føle meg som en sau.

Etter flere år med «trenger pene klær» og «vil kjøre stilen min fullt ut» satt jeg igjen med to(tre) hovedkategorier med plagg: Klær som henger på kroppen min, men som muligens får meg til å se ut som en dass (harembukser, slitne tyllskjørt, alle skjørtene jeg elsket som nå er for små for meg og en haug skikkelig nerdete t-skjorter) og klær til skikkelig fine anledninger. Den siste deles inn i «fancy» og «ting jeg kan bruke på byen på litt lettere alternative steder». Den siste betyr strengt tatt at jeg har litt korsetter og strutteskjørt liggende, sammen med noen topper som virkelig ikke passer i alle sammenhenger.

Og derfor ser jeg gjerne litt videre når jeg vurderer å kjøpe plagg nå om dagen. Innimellom bommer jeg, andre ganger tror jeg at jeg bommer, men treffer veldig bra. Som torsdagen denne uka.

Jobben arrangerte konferanse i Stockholm, med meg som hovedansvarlig bak hele greiene. Jeg hadde fått tak i en båt vi kunne ha konferansemiddag på, og innså plutselig at jeg måtte kle meg pent, men ikke penere enn at det skulle være ok å komme i ca det du vil. Dette er tross alt en gjeng der antrekket de velger spenner fra jeans til pen dress.

Forleden gikk jeg på en smell og fikk plutselig et par skjørt i posten jeg var bombesikker på at ikke kunne brukes til noe av det jeg hadde i skapet. Så jeg tok de med til Stockholm.

Konferansemiddagoutfit!

outfit

Skjørtet viste seg å passe kjempefint! Ihvertfall når jeg prøvde å tone bittelitt ned på resten.

face

Siden jeg var ganske (veldig) fornøyd med smykket jeg brukte til, måtte jeg nesten ha med et bilde der du ser det og.

Kvelden ble kjempefin. Alle så ut til å ha det koselig og jeg hadde det ekstremt gøy og kom meg ikke i seng før lenge etter planlagt tid.

Så, hva har jeg på meg?

Halskjede fra ModCloth. Det ser ut som om de er utsolgt, men du kan også kjøpe det her.

Shrug fra Skunkfunk. Kjøpte den for ganske mange år siden, og den er fortsatt et av mine favorittplagg. Passer til det meste!

Sort, plain singlet fra Lanston, kjøpt på Hevn. Verdens diggeste å ha på seg, så vel verdt pengene. Tro meg.

Beltet er fra H&M, men har gått ut av kolleksjonen.

Skjørtet (<3) er kjøpt på Etsy, som nesten alt annet av nyanskaffelser på klesfronten. Jeg finner det ikke der lengre, men du kan kjøpe det her.

Skoene er et par helt supre, sorte platform pumps.

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.