Jukselapp for problemløsning på Data (takk til XKCD)

Etter å ha blitt spurt om hjelp til alskens av veldig mange i ganske mange år, mest fordi folk antar at jeg er sånn «god på data», ble jeg superglad da XKCD bestemte seg for å lage et flytskjema som viser hva folk faktisk gjør. Nemlig denne:

Kjempefint, ikke sant? Oversiktlig og pent og sånn, er det. Men hva gjør du når folk konstant spør og samtidig ikke er noe særlig stødige i Engelsk? Jo, du oversetter og lager et på norsk også. Tusen takk til XKCD som bruker Creative Commons-lisenser som lar meg få lov til å gjøre slikt. Du kan gjerne bruke min versjon om du vil. Last den ned, print den ut, post på facebook og twitter og hvornåenn du vil, fiks på designet. Og mens du lurer på om du trenger å ha en slik en å dele ut, kan du jo sjekke ut resten  av XKCD, for serien er fantastisk.

 

5 kommentarer til “Jukselapp for problemløsning på Data (takk til XKCD)”

  1. Stjåle, posta på Facebook, sendt til kjæresten (som kanskje ikkje bør vise det til kollegaene sine, ho vil jo oppretthalde statusen som «flink på data»). Takk til deg og XKCD.

    1. Stjel i vei!

      Er vel enkelte som trives med å være den som er «flink på data», og som kanskje har det som en litt mer sentral del av jobben enn oss som eeeegentlig har helt andre oppgaver, men blir forstyrret av folk som trenger hjelp med ditt og datt 😉

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.