svg loader

 

Oh, og ja, om du “ikke beit på noen av de der” fordi du var med i en ungdomsmenighet eller noe, har jeg noe til deg og.

(okda, jeg synes faktisk den siste der fortsatt er ganske fengende)

Comments (8)

 1. Var på DC Talk-konsert i New York og det var faktisk dritfett! 🙂

  1. Så Kevin Max og Toby Mac på Skjærgårdsfestivalen et år. Dritfett, mye kulere en boybanda resten av klassen hørte på rundt da, og jeg kan fortsatt høre på dem uten å bli for flau (sånn bortsett fra at jeg bare ikke klarer å synge “Hey you, I’m into Jesus” lengre, da… go figure).

   DC Talk er nok det jeg er minst flau over av ungdomsidolene mine 😀 Jesus Freak bare måtte være med fordi den VAR boybandballaden über alles i kristne miljøer en stund.

 2. Nydelig Nadia!

  Personlig er jeg litt for gammel selv for disse perlene, men det som spiltes den gang da – står ikke noe tilbake for hverken disse eller Bieber.

  Dessuten; skjemsel over ungdommen er overvurdert 🙂

  1. Tror alle generasjoner har sin Bieber. Ihvertfall alle etter Elvis og Beatles. Uansett er det mest fascinerende å se hvor utrolig mye disse fansene er villig til å gjøre for å få et lite glimt av helten sin.

   1. Helt klart. Man trenger disse idolene tror jeg. I hvert fall en kort stund.

    Og jepp – fandom er fascinerende 🙂

 3. […] kommentarerAslaugok til I anledning Justin Bieber og folk på ca alderen min som klagerNadia til I anledning Justin Bieber og folk på ca alderen min som klagerAslaugok til I anledning […]

 4. Eg har ingen minna om massehysteri og lignanes! Selv ikke når selveste Banana Airlines va å spellte i lyngenhallen! Og tru meg, det va stort!

 5. […] At det gikk såpass bra som det gikk kan man bare være glad for. I den anledning skrev jeg en bloggpost til haterne, de som snakker om hvor mye bedre alt var før. Bloggposten inneholdt ikke så mye […]

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: