Nadia er ei kjøkkenkløne

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Jeg innrømmer det, folk har kalt meg snublefot og sølekopp med god grunn i flere år. Jeg har klart å søle tomatsaus i taket på mammas gamle kjøkken, jeg har smeltet stekespader mens jeg har passet på eggerøre og jeg har oversvømt stekeovner med flytende, varmt sukker.

Og jeg har gjort dette:

Lakrisoversvømt benkNeida, mamma, det er ingen som har måttet bøte med livet her. Jeg har bare prøvd å lage tyrker. Vel, alkofytter, kalte vi det, siden jeg brukte Sismofytter istedenfor Tyrkisk Pepper.

Et bilde av benken er kanskje ikke helt dekkende for hvor stort omfanget var, så her kommer et bilde av skyldneren og resten av kjøkkenet:

Jessda, det er meg. Som har skullet blande ut lakrisen skikkelig ved å riste på plastbeholderen. Uten å sjekke om lokket satt på.

Jeg har definitivt lært. Og nå, etter det har godt en stund over et år siden det skjedde, tør jeg endelig å poste bildene her. Kjøkkenet ble vasket ned, leiligheten er fraflytt (men ikke pga lakriskjøkken – den bare lakk for mye varme om vinteren), og så vidt jeg vet er den nyrenovert og greier.

Og bare sånn at du vet det: lakris+vodka i øynene svir. Veldig. Au.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2 kommentarer til “Nadia er ei kjøkkenkløne”

    1. Så fint at de pinlige øyeblikkene mine kan glede folk 😀

      Jeg er kanskje ei kløne, men jeg får ihvertfall en god del bra historier!

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.