Jeg finnes ikke forfengelig. Så det så.

Foto: Alasan N. Paulsen

Jeg er en sånnen guttejente. Og en sånnen jentejente. Jeg liker å si at jeg er en sånnen Nadia. En sånn som strengt tatt er glad for at hun kan leve som hun vil med de interessene hun vil. En sånn som nyter å kunne gjøre litt opprør innimellom mot hva folk tror om henne uten å være redd for at de skal tro hun er gal. Et sånt menneske, vet du.

Jeg nekter beint for at jeg har for mange par sko (jeg trenger strengt tatt flere), enda jeg ikke aner akkurat hvor mange par jeg har.

Jeg har aldri noe å ha på meg når jeg skal noen steder. Greit, akkurat nå sitter jeg oppå en stor haug med klær med laptopen i fanget og skriver for å utsette sorteringen enda mer. Men jeg har ikke nok riktige klær. Jeg har ingen antrekk som passer til de dagene der jeg vil komme inn på en plass og føle at alle snur seg etter den fantastiske skapningen som nettopp kom inn (ja, meg, ja). Ja, for alle damer er jo eeegentlig helt fantastisk nydelige skapninger, som kun trenger den riktige blandingen av klær, accessories og attitude for å være showstoppers i enhver sammenheng.

På den annen side er yndlingsantrekket mitt akkurat nå en pysjbukse og en løen t-skjorte. Hovedgrunnen til at jeg rydder (vel, later som) akkuat nå er for å få mer plass rundt den stasjonære PCen min, så jeg kan banke folk i Team Fortress 2 (som Heavy, fuckyeah). Mest sannsynlig kommer dagen til å ende i at jeg jobber hardere med å finne ut hvilke planter jeg må ha i hagen min for å virkelig holde zombiene unna.

I dag er jeg virkelig på toppen av verden. Jeg trenger ikke gå utenfor døren for annet enn litt mulig søppelmat, om jeg ikke orker å lage skikkelig. Jeg kan skru opp volumet på favorittmusikken uten å tenke på at min bedre halvdel synes den er urteit for tida, og jeg trenger virkelig ikke tenke på at jeg går rundt og ser halvshabby ut med fett hår, i pysj. Klokken 18.00 på en søndag.

Og hva fikk meg til å skrive alt det her? Jo, fordi jeg snublet over en «hvor gammel ser du ut på profilbildet ditt?»-greie noen tok på facebook, og tenkte «hvorfor ikke?» og tok den. Og testen mener jeg er 29. Heldigvis er jeg frisk nok i hodet til å vite at de færreste ville bommet på alderen min med en 4–5 år på den måten, men en plass langt inni bakhodet sitter hun som aldri har nok sko, og ihvertfall ikke nok klær og skriker. Mens jeg sitter her og sorterer det forbanna rotet hennes.

I dag skulle jeg virkelig veldig gjerne vært helt guttejente.

…kanskje det blir bedre om jeg vasker håret og sminker meg?

6 kommentarer til “Jeg finnes ikke forfengelig. Så det så.”

  1. Det er fascinerende hvordan man aldri har de riktige klærne, selv om man kjøpte den perfekte toppen for et par uker siden.

    1. @Ac, Perfekt, schmerfekt, på et par uker har du endret vekten med et par hundre gram (ihvertfall), og hudfargen er enten blassere eller mer gyllen. Også har dagene blitt lengre/kortere=annerledes lys. Ja, også skal du ikke på samme plassen denne gangen/prøveromlyset ljuger. This is truth, yo!

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.