Cthulhupølser

  • av

Når kjæresten har en sønn som kommer på besøk i helga, og du egentlig er for sliten til å underholde eller lage noe særlig med mat, da gjelder det å kunne gjøre noe enkelt. Ihvertfall på matfronten.

De siste par åra har en spesiell type rett stadig dukket opp blant folk jeg følger på twitter og folk jeg har som venner på Facebook. Og litt som blogganbefalinger fra folk jeg kjenner fra diverse steder. Retten består hovedsakelig av to ting: Spaghetti og pølser. Når dette i tillegg er de to middagstypene ungen ber om de gangene han er hos oss, høres det ut som en ypperlig løsning på «hva skal vi ha til middag?»-problemet som jo dukker opp når man ikke egentlig er forberedt på småfolkbesøk.

Dagens er superenkel og ikke så avansert som de du gjerne finner når du søker på diverse ord som kan gi deg spaghettimonstre o.l. Folk flest vil jo imponere andre matbloggere og sånn. Jeg ville bare lage god mat som metter både far og sønn Ninja.

Først gjelder det å kutte opp wienerpølser og gjøre klar spaghetti. Denne gangen ble det helt vanlig spaghetti som jeg brakk i to. Mulig dette kan eksperimenteres mer med, men hvem vet? Prøv gjerne du, og fortell meg veldig gjerne om resultatet. Her ser jeg kun muligheter for fremskritt.

I dagens versjon brukte jeg fire halve spaghettistrå pr pølsebit. Ser ganske funky ut, selv før koking.

Kok i litt buljong, grønn matfarge og hva man nå ellers koker pølser og/eller spaghetti i til de er sånn passe tentaklete, før du klæsjer over litt ketchup (sa jo at jeg var sliten), så har du noe som ser sånn ca sånn her ut.

Dommen fra far & sønn Ninja: Omnomnom. Omnom.

…jeg ser ihvertfall ingen rester liggende.

Greit, det var veldig lite grønnsaker og sånne sunne greier her, men neste gang skal jeg nok prøve å få blandet oppi litt broccoli og gulerøtter eller noe sånt. Det ble ihvertfall bedre enn bare spaghetti, og ikke stort verre enn pølse i lompe. Det er lov med litt kos innimellom.

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.