Åh, Ezio

nakri
Nadia er en interaksjonsdesigner som digger det når folk ikke legger merke til at ting er designet. Hun er flink til å være sint, og elsker å gå gjennom tilbakemeldinger fra sinte kunder. Noe hun også holder foredrag om. Også er hun fra Internett.
2 COMMENTS
 • Andreas Rønningen
  Svar

  Pen plakat! Gleder meg til å kjøpe AC:R!

  1. Nadia
   Svar

   Takk! (Kan sikkert sende deg en PDF om du vil få den trykket opp til deg selv)

   AC:R er helt nydelig. Fint å få en avveksling fra Italia for å hoppe rundt i Konstantinopel, også liker jeg virkelig at vi får lære mer om Altaïr og at Desmond blir en litt mer fremtredende karakter istedenfor den heller passive kisen han har vært.

Jeg vil gjerne høre hva du har å si om det jeg skriver som, så legg gjerne igjen en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: